Хочу поділитися своїм свіжим досвідом і щиро порекомендувати компанію Vauto.
Нещодавно мені потрібно було терміново продати свій старенький Daewoo Lanos у Харкові, і я очікував, що це займе тижні нервів, торгів та відвідувань СТО. Натомість я звернувся до Vauto (мені їх порадили на цьому форумі).
Компанія Vauto займається терміновим викупом підтриманих автомобілів понад 15 років, і їхній професіоналізм видно одразу.
Що мені сподобалося найбільше:
Швидкість: Я подзвонив, за 15 хвилин мені озвучили попередню ціну. Домовились про зустріч, експерт приїхав, оцінив машину, і вже за 30 хвилин ми підписали всі документи. Гроші отримав одразу готівкою! Все зайняло менше години.
Оформлення без клопоту: Вони повністю взяли на себе послуги нотаріуса та оформлення в МРЕО. Мені не довелося нікуди бігати.
Ціна: Чесно кажучи, я очікував, що за таку швидкість запропонують мінімум, але ціна була вищою, ніж пропонували деякі "перекупи" за звичайним оголошенням. Це дійсно підтверджує, що вони оцінюють авто дорожче конкурентів.
Якщо вам потрібно терміново продати авто (б/у, кредитне чи після ДТП) у Харкові, Дніпрі чи Полтаві, не витрачайте час на оголошення. Звертайтеся до Vauto! Це швидко, надійно та вигідно.
Ось їхній сайт: https://vauto.pro/. Справжні професіонали!