Хто вже оформлював візу до Великобританії?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
120.09.25 17:19
Хто вже оформлював візу до Великобританії і може поділитися досвідом адже я планую їхати восени на навчання і трохи гублюся у всіх цих вимогах потрібно чи одразу готувати підтвердження від університету і бронювання житла чи можна подати документи поетапно також хвилююся як довго реально триває розгляд заявки і чи є шанси отримати відмову якщо десь зроблю невелику помилку в анкеті.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
220.09.25 17:19 Відповідь на 1 від Alisaaa
Я оформлював візу для відрядження і скажу що головне не панікувати і перевіряти документи кілька разів перед поданням. Бронювання житла на початковому етапі можна надати у вигляді підтвердження з готелю. Дуже важливо мати фінансові виписки і лист від компанії яка відправляє у поїздку. Розгляд у моєму випадку тривав приблизно три тижні тому раджу подавати завчасно.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
320.09.25 17:19 Відповідь на 2 від Gohhh88
Мене ще цікавить чи є сенс звертатися до візових агентств які обіцяють допомогти з документами за певну плату бо я бачу що інформація на офіційних сайтах іноді заплутана і хвилююся щоб не зробити прикрих помилок які можуть затягнути процес або стати причиною відмови.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
420.09.25 17:20 Відповідь на 3 від Alisaaa
Я теж мав подібні сумніви і в результаті звернувся до спеціалістів бо самостійно заповнити всі анкети і зібрати папери виявилося для оформлення візи до великобританії https://www.hotvisa.com.ua/country/united-kingdom не так просто як здавалося на перший погляд. В агентстві мені надали повну консультацію пояснили які документи потрібно додати у моєму випадку допомогли правильно скласти фінансові довідки і навіть перевірили бронювання готелю щоб не було ризиків. У підсумку моя віза була готова швидше ніж я очікував і я отримав упевненість що все зроблено грамотно. Тому можу щиро порадити компанію hotvisa на сайті hotvisa бо там працюють фахівці які знають усі нюанси процесу і допомагають уникнути стресу пов’язаного з бюрократією.

Повідомлення відредаговано: 22.09.25 10:34