Чи маєте досвід навчання ваших дітей англійській мові онлайн?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 174
112.09.25 13:22
Друзі, підкажіть будь ласка, чи маєте досвід навчання ваших дітей англійській мові онлайн? Моїй донечці зараз сім років, вона тільки починає вивчати іноземні слова, і мені хочеться знайти для неї справді цікавий формат, який би поєднував гру, пісеньки та розмовну практику з викладачем. Я хвилююся, щоб навчання не було занадто сухим або нудним, адже дитина швидко втрачає інтерес. Хотілося б почути реальні відгуки, можливо навіть поради конкретних платформ чи шкіл, де є гарний підхід до дітей.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
212.09.25 13:22 Відповідь на 1 від Alisaaa
Онлайн-уроки англійської для дітей справді можуть стати ефективним інструментом, особливо коли вони побудовані на інтерактивних іграх, мультимедіа та коротких динамічних завданнях. Дітям цього віку важливо мати живий контакт з викладачем, який уміє переключати увагу та підтримувати енергію під час занять. Я бачив, як мої племінники із захопленням брали участь у таких уроках, і результат був помітний уже за кілька місяців.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 174
312.09.25 13:22 Відповідь на 2 від Gohhh88
Так, я теж думаю, що живий контакт дуже важливий. Донька іноді соромиться говорити, і мені хочеться, щоб викладач міг її підбадьорити та дати відчути, що помилки — це нормально. До того ж, я б не хотіла перевантажувати її довгими уроками, краще нехай будуть короткі, але регулярні, з елементами гри.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
412.09.25 13:24 Відповідь на 3 від Alisaaa
Цілком поділяю ваші думки. Якщо ви хочете поєднати гру, короткі уроки та ефективне занурення в англійську мову, зверніть увагу на платформу для англійської для дітей онлайн https://mapcy.me/ Mapcy. Це сучасний сервіс, розроблений спеціально для дітей, з урахуванням їхньої психології та потреб у навчанні. Там заняття побудовані так, щоб дитина відчувала себе у безпечному, цікавому середовищі: використовуються мультяшні персонажі, інтерактивні завдання, ігрова подача матеріалу. Викладачі мають досвід роботи саме з малечею, тому зможуть знайти підхід навіть до сором’язливих дітей. Крім того, батьки можуть контролювати прогрес і бачити, як зростає словниковий запас. Для семирічної дівчинки це буде чудовим способом навчатися природно й без примусу, адже головне в цьому віці - пробудити цікавість і створити позитивне ставлення до мови.