Спецвзуття для роботи

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
110.09.25 16:29
Доброго дня. Потрібна порада тих, хто стикався із вибором спецвзуття для роботи. У нас на складі постійно вантажні роботи, і звичайне взуття не витримує довго — швидко зношується, протирається підошва, плюс немає достатнього захисту. Начальство просить знайти варіанти, щоб було і зручно, і безпечно, але водночас не надто дороге. Я зовсім не розбираюся в цих моделях: є з металевим носком, є водостійкі, є утеплені… Може, підкажете, яке краще обрати, щоб співробітники були захищені й не скаржилися на дискомфорт?

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
210.09.25 16:31 Відповідь на 1 від Alisaaa

О, знайома тема! У нас на будівництві така сама історія була, коли хлопці працювали хто в чому. То постійні травми — то ногу придавили, то цвях проколов підошву. Потім начальник сказав «досить економити» і закупили спецвзуття нормальної якості. Я одразу відчув різницю: ноги не мерзнуть взимку, влітку не так спекотно, і головне — є відчуття захисту. Я б радив не брати найдешевше, бо воно швидко розлазиться. Краще знайти щось середнього класу, але перевіреного виробника.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
310.09.25 16:31 Відповідь на 2 від Gohhh88
Дякую за відгук, корисно почути досвід від тих, хто вже працював у різних моделях. У нас теж були випадки дрібних травм, і я думаю, що без нормального взуття це постійно повторюватиметься. А ви підкажіть, будь ласка, де ви купували? Це був якийсь спеціалізований магазин чи замовляли через інтернет? Бо нам важливо знайти перевірене місце, щоб не викинути гроші дарма.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
410.09.25 16:34 Відповідь на 3 від Alisaaa
Ми довго теж ламали голову, де брати, бо зараз купа пропозицій і важко зрозуміти, що з того якісне. Робітники часто шукають де купити спецвзуття https://sizprom.com/product-category/spetsvzuttya/  з гарантією, бо їм важливо, щоб не тільки на вигляд воно було гарне, а й реально витримувало щоденне навантаження. Я в результаті натрапив на хороший інтернет-магазин, де представлене саме спецвзуття для різних сфер: і для будівельників, і для складів, і навіть утеплене для тих, хто працює на вулиці. Що сподобалося — підошва посилена, не ковзає, є моделі з металевим носком, які рятують, коли щось падає. І плюс реально є гарантія, якщо щось піде не так. Ми вже другий рік там замовляємо і хлопці задоволені, бо взуття витримує весь сезон і не розлазиться через пару місяців. Я щиро раджу орієнтуватися на перевірені варіанти, бо воно окупається тим, що люди працюють безпечніше і комфортніше.