Раніше мій двір був доволі звичайним: газон, кілька дерев і старі клумби, які давно потребували уваги. Я завжди мріяв створити затишний простір для відпочинку, але перші спроби самостійного планування були хаотичними. Рослини не поєднувалися, доріжки виглядали незграбно, а на папері мої ідеї виглядали зовсім не так, як у реальності. Саме тоді я вирішив звернутися до професіоналів і зрозумів, наскільки важливий досвід та грамотний підхід у ландшафтному дизайні. Професійна команда допомогла спланувати простір так, щоб кожна клумба, декоративний елемент і доріжка працювали разом, створюючи атмосферу комфорту та затишку. Для тих, хто теж мріє про гармонійний двір, рекомендую ознайомитися з
ландшафтний дизайн Asteris Trade. Завдяки їх підходу мій двір перетворився на функціональний та естетично привабливий простір, де приємно проводити час із сім’єю. Тепер планування ландшафту стало для мене справжнім захопленням, а результат щодня надихає на нові ідеї та експерименти з декоративними рішеннями.