Де можна швидко знайти гроші?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
125.08.25 14:39

Доброго дня. Склалась ситуація, яка мене дуже непокоїть. Потрібно терміново оплатити лікування мами, лікарня виставила рахунок за кілька процедур, і оплату просять внести вже найближчими днями. На жаль, зарплати ще немає, а відкладених грошей вистачає лише на частину. Просити в знайомих не хочеться, бо сума чимала. Підкажіть, можливо, хтось мав подібний досвід — де можна швидко знайти гроші, щоб не затримати лікування?

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
225.08.25 14:40 Відповідь на 1 від Alisaaa
Ох, я дуже добре тебе розумію! У мене кілька місяців тому була схожа ситуація — треба було терміново купити ліки для тата, і там теж чекати не можна було. Паніка була страшна, бо здоров’я близької людини — це найважливіше. Я теж шукав варіанти, і банки відпали одразу, бо там довгі перевірки, а часу не було. Я тоді реально мало не зірвався, бо не знав, що робити. Але все ж таки знайшов спосіб, і гроші вдалося отримати дуже швидко.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 178
325.08.25 14:40 Відповідь на 2 від Gohhh88
Дякую, що поділилися. Для мене теж важливо знайти рішення саме онлайн, щоб не витрачати час на походи по установах. А скажіть, який саме сервіс ви використовували? Чи дійсно там все швидко і без зайвих документів? Бо в моєму випадку рахунок треба оплатити буквально за два дні.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 92
425.08.25 14:42 Відповідь на 2 від Gohhh88
Я звернувся до нового МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/   , і це мене реально врятувало. В них є перший кредит Flash — для всіх клієнтів він надається під дисконтну ставку 0,1% і абсолютно без комісії. Це дуже виручає, бо не доводиться переплачувати зайве. Оформлення максимально просте: потрібні тільки паспорт, ІПН і банківська картка. Ніяких довідок, поручителів чи паперової тяганини. Плюс їхня система працює цілодобово, тож заявку можна подати будь-коли. У мене після схвалення гроші на картку надійшли буквально за хвилину — і я одразу зміг оплатити ліки. До того ж у них часто бувають акційні та персональні промокоди зі знижками до 90% і навіть більше. Це реально хороший варіант, коли треба терміново оплатити лікування чи будь-які інші важливі витрати.