Цікавить ремонт бойлера в столиці

ломачкина

ломачкина

Новичок

Приєдналась: 30.05.2021
Створила тем: 4
102.06.25 21:07
У мене тут сталася халепа — перестав працювати бойлер, а я взагалі не розбираюся у цій техніці. Може, хтось із вас вже стикався з подібною проблемою і може порадити перевіреного майстра, який швидко і якісно може зробити ремонт? Бо не хотілося б натрапити на некомпетентного спеціаліста чи ще гірше — шахрая. Буду дуже вдячний за рекомендації, особливо якщо хтось вже користувався послугами конкретної людини або сервісу!

лимара

лимара

Новичок

Приєдналась: 27.03.2021
Створила тем: 25
202.06.25 21:12
Розумію твою ситуацію, у мене минулої осені була дуже схожа проблема з бойлером, і теж довго вагалася, кого ж вибрати, щоб не нашкодити техніці ще більше. Звернулася до сервісу Мaster5.kiev.ua за посиланням , бо у кількох знайомих вже був позитивний досвід. Можу з упевненістю сказати — там працюють справжні профі! Прийшов відмінний майстер, дуже чемний і пунктуальний, одразу діагностував поломку, все пояснив доступно, без зайвого "впарювання" непотрібних послуг чи деталей. За годину вже все було полагоджено, навіть прибрав за собою. Що важливо — надають гарантію на виконану роботу і завжди можна проконсультуватися телефоном, якщо щось не так. Рекомендую спробувати звернутися саме до них — ціни адекватні, працюють швидко, і, що не менш важливо, можна залишити заявку на сайті або замовити дзвінок, все дуже зручно.