Де знайти повну і зрозумілу інструкцію до Детрімаксу?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 155
123.05.25 13:24
Отримала на прийомі у терапевта рекомендацію приймати Детрімакс з вітаміном D3, бо у мене, як виявилось після аналізів, серйозний дефіцит цього вітаміну. Лікар коротко сказав, скільки приймати, але я люблю в усьому розбиратись ретельно. Прийшла в аптеку — дали упаковку, але інструкція надрукована таким дрібним шрифтом, що нічого не розібрати, а окуляри ще не зробила нові. Можливо, хтось підкаже, де знайти повну і зрозумілу інструкцію до Детрімаксу? Які там особливості прийому, коли краще вживати — зранку чи ввечері, до їжі чи після, скільки часу можна приймати без перерви? Хочу знати наперед усе чітко, щоб не нашкодити собі випадково.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 90
223.05.25 13:25 Відповідь на 1 від Alisaaa
Я сам приймаю Детрімакс, бо сидяча робота, мало сонця, постійна втома — лікар сказав, що треба підтримка. З інструкцією спочатку теж мав проблему, бо в упаковці вона мініатюрна. Але основне — приймати препарат під час або після їжі, бажано в один і той самий час щодня. Дозування залежить від віку та рівня дефіциту. Наприклад, мені лікар призначив 2000 МО щодня протягом трьох місяців, потім контроль. Ще варто враховувати, що вітамін D жиророзчинний, тому краще всього засвоюється, якщо є якась жирна їжа. Але всі деталі краще прочитати в надійному джерелі, щоб не гадати.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 155
323.05.25 13:25 Відповідь на 2 від Gohhh88

Дуже доступно пояснили, я собі вже записала. Добре, що підкреслили про жирну їжу — цього я не знала. Але все ж хочу прочитати повну інструкцію, бо мені спокійніше, коли маю офіційне роз’яснення. Якщо знаєте надійний сайт, де це є — поділіться, буду вдячна.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 90
423.05.25 13:25 Відповідь на 3 від Alisaaa
Найкраще — користуватись офіційним сайтом препарату, там все дуже чітко і зрозуміло викладено. Це сторінка, де розміщена повна інструкція до всіх форм Детрімаксу https://detrimax.ua/instruction/ з детальним описом складу, показань, протипоказань, способу застосування, особливостей взаємодії з іншими ліками. Там також вказані можливі побічні ефекти та як правильно зберігати препарат. Що мені сподобалось — мова проста, без зайвої медичної термінології, але при цьому все офіційно і точно. Є варіанти для дорослих, дітей, людей похилого віку. Якщо ви сумніваєтесь у чомусь — краще переглянути цю сторінку, ніж вірити чуткам або сумнівним джерелам. Сам регулярно звіряюсь із цим сайтом, бо довіряю тільки перевіреній інформації, а не "порадникам" з форумів.