Чому сльози під час медитації?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 148
113.04.25 09:08
Я недавно почав медитувати, і під час медитації часто з’являються сльози. Це нормально? Я не знаю, як з цим боротися, або це частина процесу очищення? Давайте поспілкуємося на цю тему.

Vasikk

Vasikk

Новичок

Приєднався: 15.10.2020
Створив тем: 14
213.04.25 09:09 Відповідь на 1 від Alisaaa
Так, це абсолютно нормально. Під час медитації можуть з’являтися сльози, тому що емоції, які були пригнічені, починають виходити на поверхню. Я сам з цим стикався — особливо, коли починав глибше працювати з емоціями. Часто це може бути ознакою очищення, коли ти даєш вихід тим відчуттям, які накопичувались протягом часу. Сльози можуть бути своєрідним емоційним звільненням. Не варто цього боятися, це природний процес, просто спостерігай і приймай усе, що відбувається.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 88
313.04.25 09:15 Відповідь на 2 від Vasikk
Так, це нормальне явище. Я теж помічав, що під час медитацій, коли глибоко занурювався в практику, починали йти сльози. Це часто трапляється, коли йдеться про очищення внутрішніх блоків або пережитих емоцій. У медитації ти відкриваєшся для себе, і це може викликати емоційний потік. Важливо не відштовхувати ці емоції, а дати їм вийти природним шляхом. Вони можуть бути проявом того, що твоє тіло і розум починають відновлюватися.

Iggor Drt

Iggor Drt

Новичок

Приєднався: 08.12.2020
Створив тем: 7
413.04.25 09:16 Відповідь на 3 від Gohhh88
Так, це нормальне явище. Я теж помічав, що під час медитацій, коли глибоко занурювався в практику, починали йти сльози. Це часто трапляється, коли йдеться про очищення внутрішніх блоків або пережитих емоцій. У медитації ти відкриваєшся для себе, і це може викликати емоційний потік. Важливо не відштовхувати ці емоції, а дати їм вийти природним шляхом. Вони можуть бути проявом того, що твоє тіло і розум починають відновлюватися.
Вітаю всіх! Хотів би поділитися своїм досвідом після медитацій з Дмитром Агароняном. Я почав практикувати медитацію з дуже цікавим питанням, чому іноді я плачу під час медитації. Спочатку це мене збивало з пантелику, але після курсу в школі я зрозумів, що це нормальний процес очищення. 
На заняттях Дмитро пояснив, що сльози під час медитації https://ua.silkwayreiki.com/articles/spiritual-development/vidchuttya-pid-chas-meditaciyi/ які ми тримаємо в собі, можуть виходити через сльози під час глибокої медитації. Після кожного сеансу я відчував полегшення, як ніби щось важке з мене зняло. Вони дають безцінні знання про те, як правильно працювати з емоціями під час медитацій, і я вам гарантую, що це допоможе. Сльози — це не погано, це частина процесу очищення.