Де краще обирати LED світильники!

Iggor Drt

Iggor Drt

Новичок

Приєднався: 08.12.2020
Створив тем: 7
125.03.25 10:11
Що важливо враховувати при виборі LED світильників для освітлення робочого простору? Чи є варіанти трекових систем, які підійдуть для офісу або кабінету? Як підібрати оптимальні світильники, щоб вони не викликали втоми очей?

PrideOne

PrideOne

Новичок

Приєднався: 02.11.2020
Створив тем: 33
225.03.25 10:11 Відповідь на 1 від Iggor Drt
Для робочого простору обирайте світильники з хорошим розподілом світла і без сліпучого ефекту. Трекові системи можуть бути дуже зручні, якщо їх можна направляти на конкретні зони, де працюєте. Для офісу важливо, щоб світло було рівномірним, не яскравим, але достатнім, щоб не навантажувати очі.

Caskko

Caskko

Новичок

Приєднався: 11.07.2020
Створив тем: 21
325.03.25 10:11 Відповідь на 2 від PrideOne
Я ставив трекові LED світильники в офіс, і можу сказати, що це дуже зручно. Вони допомагають краще організувати освітлення для робочих місць. Найголовніше — обирати моделі з м'яким світлом, щоб не було різкого контрасту і не виникало напруги в очах.

Vasikk

Vasikk

Новичок

Приєднався: 15.10.2020
Створив тем: 14
425.03.25 10:12 Відповідь на 3 від Caskko
Я ставив трекові LED світильники в офіс, і можу сказати, що це дуже зручно. Вони допомагають краще організувати освітлення для робочих місць. Найголовніше — обирати моделі з м'яким світлом, щоб не було різкого контрасту і не виникало напруги в очах.

Зробив ремонт і вирішив поставити нові світлодіодні світильники https://vela.com.ua/ від Vela. Як тільки побачив їхні трекові системи на сайті, зрозумів, що це саме те, що мені потрібно. Не помилився! Встановив кілька систем у різних кімнатах, і кожен раз світло просто ідеальне — яскраве, але не надто інтенсивне, щоб не напрягати очі. Плюс до цього, вони дуже зручні для налаштування. 
Все працює бездоганно! Ще важливий момент — вони виготовляють все у себе в Україні, а це дає додаткову впевненість у якості. Загалом, я абсолютно задоволений, і тепер рекомендую їх усім знайомим.