Потрібен одяг з логотипом для співробітників!

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 147
120.02.25 14:15
Привіт! Нам потрібен одяг з логотипом для співробітників. Які компанії пропонують хороші послуги по нанесенню логотипів на різноманітні предмети одягу? Чи є якісь особливості, які потрібно враховувати при виборі тканини та методів нанесення?

PrideOne

PrideOne

Новичок

Приєднався: 02.11.2020
Створив тем: 33
220.02.25 14:21 Відповідь на 1 від Alisaaa
Ми нещодавно мали подібне замовлення для компанії. Важливо правильно підібрати метод нанесення логотипу. Наприклад, вишивка виглядає дуже презентабельно, але вона дорожча, ніж шовкографія. Однак вишивка має набагато більшу стійкість до прання, що важливо для робочого одягу. З тканини вибирайте таку, яка не деформується після прання та зберігає колір. Також пам'ятайте, що важливо підготувати високоякісні логотипи для чіткої передачі на матеріал.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 87
320.02.25 14:22 Відповідь на 2 від PrideOne
Я колись замовляв футболки з логотипом для заходів. Нам тоді порадили звернути увагу на матеріал, адже він повинен бути приємний до тіла, а не через кілька прань перетворюватися на неохайну річ. Як на мене, важливо, щоб логотип був не тільки стійким, а й виглядав добре на тканині. Деякі методи друку можуть робити зображення розмитим, тому краще уточнити, які методи використовуються для вашого замовлення.

Vasikk

Vasikk

Новичок

Приєднався: 15.10.2020
Створив тем: 14
420.02.25 14:26 Відповідь на 3 від Gohhh88
Я колись замовляв футболки з логотипом для заходів. Нам тоді порадили звернути увагу на матеріал, адже він повинен бути приємний до тіла, а не через кілька прань перетворюватися на неохайну річ. Як на мене, важливо, щоб логотип був не тільки стійким, а й виглядав добре на тканині. Деякі методи друку можуть робити зображення розмитим, тому краще уточнити, які методи використовуються для вашого замовлення.

Ми для нашої компанії замовляли одяг з логотипом https://zapikanka.com/ в "Запіканці". Це була моя перша співпраця з ними, але я точно не пожалкував. Ми замовили кілька футболок і поло для наших працівників. Все виглядало круто, не те що якась дешевка, і навіть після прання одяг зберігає форму і колір. 
До того ж, вони роблять не тільки футболки, а й кепки, сумки та інші аксесуари. Якщо хочете зробити або брендований одяг для себе — рекомендую звернутись до них, все чітко і без проблем. Вони також працюють з індивідуальними дизайнами, що дуже важливо для нас.

Повідомлення відредаговано: 20.02.25 14:37