Це цікаво, я спробую варіант з інкогніто-режимом у браузері, але ще хотілося б дізнатися більше про інші способи. Я чув, що є деякі сервіси, які дозволяють анонімно переглядати історії, але чи можна їх використовувати без ризику для безпеки акаунта? Я намагаюся знайти максимально зручний та безпечний метод, адже не хочеться наражати себе на небезпеку. Тому цікаво почути твою думку з цього приводу.
Розумію твою стурбованість, і дійсно, безпека в Інтернеті, це важливе питання. Однак, існує сайт Smmboost, який дозволяє здійснювати
анонімний перегляд історій в Інстаграм без використання сторонніх додатків на своєму пристрої. Це дозволяє переглядати історії безвідповідальності за свою активність. Проте, варто зазначити, що перед використанням таких сервісів важливо перевірити їх на наявність можливих ризиків, таких як шахрайство або небажана передача даних.
Smmboost пропонує безпечні умови для анонімного перегляду історій, але, звісно, завжди потрібно діяти обережно і не забувати про власну конфіденційність.