Підкажіть як анонімний переглядати історію в інстограм?

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 138
128.01.25 09:44
Мене цікавить питання, як можна анонімно переглядати історії в Інстаграмі, щоб ні один з користувачів не знав про мій візит. Чи є спосіб зробити це без застосування сторонніх додатків чи програм? Може є якісь налаштування в самому Інстаграмі для цього? Дуже хотілося б дізнатися, адже часто цікаво подивитися на історії, але не хочеться, щоб мене помітили. Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради. Можливо, ти знаєш, як це зробити швидко і без зайвих проблем?

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 86
228.01.25 09:45 Відповідь на 1 від Alisaaa
Я розумію твоє бажання зберегти анонімність. Насправді Інстаграм не має прямого способу для перегляду історій без відображення твого профілю. Однак є кілька варіантів, щоб це зробити непрямо. Можна спробувати переглядати історії через інкогніто-режим у браузері або використати спеціальні інструменти для приватного перегляду контенту. Зазначу, що використовувати сторонні сервіси без належної перевірки не завжди безпечно, тому важливо бути обережним. Якщо хочеш більше дізнатися, можу підказати ще пару варіантів.

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 138
328.01.25 09:45 Відповідь на 2 від Gohhh88
Це цікаво, я спробую варіант з інкогніто-режимом у браузері, але ще хотілося б дізнатися більше про інші способи. Я чув, що є деякі сервіси, які дозволяють анонімно переглядати історії, але чи можна їх використовувати без ризику для безпеки акаунта? Я намагаюся знайти максимально зручний та безпечний метод, адже не хочеться наражати себе на небезпеку. Тому цікаво почути твою думку з цього приводу.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 86
428.01.25 09:47 Відповідь на 3 від Alisaaa
Це цікаво, я спробую варіант з інкогніто-режимом у браузері, але ще хотілося б дізнатися більше про інші способи. Я чув, що є деякі сервіси, які дозволяють анонімно переглядати історії, але чи можна їх використовувати без ризику для безпеки акаунта? Я намагаюся знайти максимально зручний та безпечний метод, адже не хочеться наражати себе на небезпеку. Тому цікаво почути твою думку з цього приводу.
Розумію твою стурбованість, і дійсно, безпека в Інтернеті, це важливе питання. Однак, існує сайт Smmboost, який дозволяє здійснювати анонімний перегляд історій в Інстаграм без використання сторонніх додатків на своєму пристрої. Це дозволяє переглядати історії безвідповідальності за свою активність. Проте, варто зазначити, що перед використанням таких сервісів важливо перевірити їх на наявність можливих ризиків, таких як шахрайство або небажана передача даних. 
Smmboost пропонує безпечні умови для анонімного перегляду історій, але, звісно, завжди потрібно діяти обережно і не забувати про власну конфіденційність.