Цікавить хороший медичний центр у Миколаєві

Alisaaa

Alisaaa

Новичок

Приєдналась: 08.04.2020
Створила тем: 131
109.01.25 21:45
Доброго дня! Хто може підказати хороший медичний центр у Миколаєві? Потрібно пройти комплексне обстеження, тому цікавить клініка, де є всі спеціалісти в одному місці. Дуже важливо, щоб там працювали кваліфіковані лікарі. Якщо хтось користувався їхніми послугами, поділіться, будь ласка, враженнями.

PrideOne

PrideOne

Новичок

Приєднався: 02.11.2020
Створив тем: 30
209.01.25 21:46 Відповідь на 1 від Alisaaa
У мене був випадок, коли знадобився комплексний огляд, і я зрозумів, наскільки важливо, щоб усі спеціалісти були в одному місці. Це економить не лише час, а й нерви, бо не потрібно бігати різними адресами. Щоправда, такі центри часто завантажені, тому записуватися потрібно заздалегідь.

Caskko

Caskko

Новичок

Приєднався: 11.07.2020
Створив тем: 21
309.01.25 21:46 Відповідь на 2 від PrideOne
Чув від колег, що в Миколаєві є центри, де всі лікарі працюють під одним дахом. Кажуть, це зручно, але важливо уточнювати, чи є в них потрібні напрямки. Інколи заявляють одне, а насправді вузькі спеціалісти приймають лише в певні дні.

Gohhh88

Gohhh88

Новичок

Приєднався: 06.12.2020
Створив тем: 85
409.01.25 21:49 Відповідь на 3 від Caskko
Чув від колег, що в Миколаєві є центри, де всі лікарі працюють під одним дахом. Кажуть, це зручно, але важливо уточнювати, чи є в них потрібні напрямки. Інколи заявляють одне, а насправді вузькі спеціалісти приймають лише в певні дні.

Якщо коротко, ось цей медичний центр у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/ топ. У мене був дуже неприємний досвід із державною лікарнею, де мене змусили чекати три години, щоб потрапити на прийом. 
Тут усе навпаки: записався онлайн, прийшов точно на свій час, лікарі професійні, усе пояснюють. Мені зробили діагностику, розписали план лікування, навіть дали поради, як уникнути подібних проблем у майбутньому. Відчувається, що вони реально дбають про пацієнтів, а не просто заробляють гроші. Рекомендую від душі!